Wij redden papegaaien

Helpt u ons mee? Doneer online

Webshop

Webshop

Voeding

Zoals te lezen is op de pagina advies vinden wij het belangrijk om mensen goed te informeren en adviseren over de verzorging van diverse soorten kromsnavels. Voeding is daar een belangrijk onderdeel van.

In onze opvang zijn wij dagelijks vogels voorbijkomen die niet optimaal zijn verzorgd door de vorige eigenaar. Dit ligt zelden aan de onwil van de eigenaar maar vooral aan wat er zoal wordt aangeboden aan kennis en producten op internet en in winkels.

‘Is het dan zo moeilijk om een goed adres te vinden waar alleen goede producten worden verkocht?’ Onze ervaring leerde helaas van wel. Daarom onze webshop www.alleenvoorvogels.nl

Veel winkels hebben geen idee wat goede voeding is voor vogels omdat ze hierin niet gespecialiseerd zijn, andere winkels met meer kennis van zaken hebben vaak zo’n uitgebreid assortiment dat het voor de meeste vogeleigenaren ondoenlijk is geworden om te bepalen welke producten geschikt zijn en welke niet.

Daarom onze webshop waarin we onze kennis en ervaring delen met alle vogeleigenaren van Nederland en België. Hier bieden we u enkel en alleen producten van de hoogste kwaliteit aan en daarnaast staan we paraat om uw van de juiste adviezen te voorzien. Iedere vogel heeft zijn eigen behoeftes afhankelijk van de soort en manier van huisvesten en wij helpen u graag met het voldoen aan alle wensen om uw vogel in optimale gezondheid te houden.