Wij redden papegaaien

Helpt u ons mee? Doneer online

Kom jij ons team versterken?

Vacature

Hoofd dierverzorging bij World of Birds

 

Wie zijn wij:

World of Birds is een stichting die uitheemse vogels opvangt en wil uitblinken in soortbehoud, educatie, informatie en research op het gebied van exotische vogels. Wij hebben de verantwoordelijkheid voor ongeveer 1800 vogels die we met een gevarieerde groep van bijna 50 mensen dagelijks verzorgen. De organisatie cultuur is sociaal en hard werkend met een enorme passie voor vogels en liefde voor dieren. Samen-werken in plaats van hiërarchisch.

 

Wie zoeken wij:

Wij hebben op korte termijn plaats voor een hoofd dierverzorging (24 – 36 uur) . Deze uitdagende en leidinggevende functie is voor iedereen met passie voor vogels een droombaan. Uiteraard is het noodzakelijk om een goede mensenkennis te hebben en is het belangrijk dat onze nieuwe hoofd dierverzorging ervaring heeft als leidinggevende.

 

Welke talenten heb jij:

De belangrijkste 5 competenties: plannen en organiseren, flexibiliteit, empathisch vermogen, leidinggeven en samenwerken.

 

Wat vragen wij:

Qua opleiding vragen we minimaal MBO dierverzorging, diploma niveau 3, uiteraard zal persoonlijkheid en werkervaring, bij voorkeur in een dierentuin, de doorslag geven.

 

Om te solliciteren kun je, voor 3 december 2018, een sollicitatiebrief met CV en referenties sturen naar cisca.visser@worldofbirds.nl

logo