Wij redden papegaaien

Helpt u ons mee? Doneer online

Cursussen

Cursussen die wij bieden

World of Birds Foundation biedt diverse cursussen aan waarin verschillende onderwerpen worden behandeld. Mocht het nodig zijn dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze voor de workshop.

 

  • 1-daagse bijtgedrag:

Bij deze 1-daagse cursus behandelen we bijtgedrag bij papegaaien. Je leert om het bijtgedrag aan te zien komen en er op de juiste manier mee om te gaan.

  • 1-daagse schreeuwgedrag:

Bij deze 1-daagse cursus behandelen we schreeuwgedrag bij papegaaien. Je leert uitzoeken wat het schreeuwgedrag activeert en hoe je er het beste op kunt reageren.

  • 1-daagse plukgedrag:

Bij deze 1-daagse cursus behandelen we plukgedrag bij papegaaien. Je leert om te achterhalen waar het gedrag vandaan komt en om er op de juiste manier mee om te gaan.

  • 1-daagse gehoorzaamheidscursus:

Bij deze 1-daagse cursus behandelen we ongehoorzaam gedrag bij papegaaien. Je leert om de motivatie voor het gedrag te vinden en hoe je de vogel kunt laten doen wat jij wilt.

 

  • 2-daagse probleemgedrag:

Tijdens deze 2-daagse cursus leren we je om te gaan met het gedrag van je vogel. Het herkennen van lichaamstaal, het omgaan met probleemgedrag en het aanleren van gewenst gedrag zijn de belangrijkste speerpunten van deze training.

  • 2-daagse praktijk cursus:

Tijdens deze 2 dagen houden we ons bezig met trainen. We behandelen de basis trainingstechnieken zoals opstappen, in de bench en wachten. In groepjes of individueel ga je aan het werk met je eigen vogel of met de vogels van de foundation. Je mag je eigen vogel dus meenemen als je dat wenst. Zorg wel dat hij recentelijk nog getest is.

 

Kosten:

De 1-daagse cursussen kosten nu tijdelijk €50,- ipv €75,- (van 10.00 tot 16.00 uur)

De 2-daagse cursussen kosten nu tijdelijk voor €160,- ipv €190,- (van 10.00 tot 17.00 uur)

Om de kosten voor onze cursussen laag te kunnen houden vragen we je om voor je eigen lunch te zorgen. Koffie en thee krijg je natuurlijk van ons.

 

Cursussen bij World of Birds

 

Kijk voor de eerstvolgende data bij onze agenda

Wil je meer informatie of je aanmelden mail dan naar niels.ribbink@worldofbirds.nl